00 386 (0)41 679 406 prevozi@labus.si

Avtobusni prevozi

AVTOBUSNI PREVOZI so naša glavna dejavnost, ki jo opravljamo od leta 1998. Kot podjetje smo registrirani za izvajanje tako notranjega kot mednarodnega cestnega prometa, za prevoz potnikov.

Kaj vam nudimo

Naš vozni park premore 5 velikih avtobusov in 2 kombi vozili. Naš vozni park premore avtobuse z različnim številom sedežev in sicer vozila z: (8+1), (8+1), (51+1+1), 51+1+1), (49+1+1), (51+2+1) sedeži.

 

Kako skrbimo za vas

Avtobusni prevozi spadajo v storitveno dejavnost. Zavedamo se, da storitev pomeni izvajanje naše dejavnosti v prisotnosti potnikov. Ko prevoznik ali voznik nekaj naredi ali izreče, tega ni mogoče več “popraviti”. Prevozi niso kot proizvajanje izdelkov, ki preden gredo na trg, prestanejo še kontrolo in v kolikor ne zadovoljujejo zahtev, ga pač popravimo ali zavržemo.

Da bi bila naša storitev zares kvalitetna, vi pa zadovoljni, mi za vse potrebno skrbimo ves čas. Sledimo svojemu poslanstvu in samo zaradi financ ne iščemo bližnjic.

Naš trud za vaše dobro počutje in brezskrbnost, ko ste na potovanju ali izletu, je prisoten ves čas. Razumemo glavni namen potovanj, zato želimo, da se vsi naši potniki vračajo domov prijetno utrujeni, z lepimi spomini in osvobojeni vseh skrbi. Da nam to uspeva, potrjujejo izjave naših potnikov in naročnikov prevozov, ki se vračajo k nam.

 

Naša vozila

Naročilo prevoza